Πληροφορίες: +30 2310 253 681

Υποστήριξη Νεοφυών Επιχειρήσεων

Η 3 Venizelou (Flexice PC) λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων υποστηρίζοντας τις ομάδες που εργάζονται πάνω σε μία καινοτόμα ιδέα σε όλες τις φάσεις της σύστασης, λειτουργίας και ανάπτυξης τους. Οι συνεργαζόμενοι σύμβουλοι βοηθούν τις υπό σύσταση και νεοσύστατες εταιρίες να αναπτυχθούν παρέχοντας υπηρεσίες όπως, εύρεση κατάλληλων συνεργατών και ανθρώπινο δυναμικό, πρόσβαση σε τεχνολογικη καινοτομία, λογιστικές και νομικές υπηρεσίες, θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, υπηρεσίες μάρκετινγκ και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Επιπλέον η ομάδα της 3 Venizelou μπορεί να χρηματοδοτήσει τη λειτουργία των νεοφυών επιχειρήσεων παρέχοντας τους μεταξύ άλλων δωρεάν υλικοτεχνική υποστήριξη, ώστε να τις ενισχύσει στις πρώτες φάσεις λειτουργίας τους.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  αναφέροντας τον αριθμό των μελών της ομάδας σας, τη φάση ανάπτυξης, τον κλάδο δραστηριοποίησης σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματισουμε μία συνάντηση και να διερευνήσουμε το αίτημα σας.

Απευθυνόμαστε...

...σε εσάς που αναζητάτε οικονομικότερες λύσεις για να στεγάσετε τις ήδη διαμορφωμένες ανάγκες σας, όπως επίσης υποστηρίζουμε και κάθε νέα προσπάθεια παρέχοντας, “τόση επαγγελματική έδρα όση χρειάζεστε” πληρώνοντας μόνο αυτό που χρησιμοποιείτε!

Επικοινωνία

Μοναστηρίου 85,
54627 Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 253 681
F: 2312 204 430
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   

Facebook Like

Facebook Stream